درباره ما
تعرفه واردات خودرو و استفاده از تکنولوژی و پلتفرم های قدیمی باعث عدم دستیابی هموطنان به خودروهای پیشرفته دنیا شده است، ریمپ چیپ © پاسخی جامع به این کمبود و با هدف ارتقا و بهبود اصولی خودروهای کشور برای پدید آوردن تجربه ای مشابه خودروهای روز دنیا با صرف زمان و هزینه ناچیز است. راهکارهای ما دربرگیرنده تمامی نیازها و طیف ها و توانایی های ما در ترکیب با تجهیزات و تکنولوژی های روز هستند :
• دارنده نرم افزار WINOLS اورجینال نسخه OLS 501 version 4. و تسلط کامل تکنسین های ما به آن ( نرم افزار معیار ریمپینگ و چیپ تیونینگ) • دارنده دستگاه KESS V2 Master • دارنده دستگاه Combi loader به همراه تمام ماژول ها • به کارگیری داینومتر جهت سنجش، تست و صحت فرآیند ریمپ • اولین مرکز تیونینگ با قابلیت ریمپ در محل با بهره گیری از دستگاه های پیشرفته پرتابل • تنها مرکز با قابلیت ریمپ خودروهای مدل 86 به پایین به علت Deprecated شدن ایسیو آن ها • گذراندن دوره های متعدد آکادمیک آموزشی به صورت حضوری و کورس های آنلاین تیوتوریال توسط متخصصین ما در مراکز اصلی ریمپینگ خارج کشور
سرگذشت
از ابتدا علاقه شدیدی به خودرو و مطالعه درباره آن داشتم، در سال 91 با ورود به دانشگاه یک دستگاه پژو 206 تیپ 5 خریداری کردم که به نوعی آخرین بازمانده نسل خودروهای فرانسوی و به اصطلاح غیر ایرانیزه بود و دلیل این انتخاب نیز موتور محبوب TU5 بود. در اولین کورس های خیابانی متوجه شتاب نامناسب و کپ شدید دریچه گاز این خودرو شدم به طوری که گاهی در شتاب اولیه از یک پراید سرحال جا می ماندم! علاوه بر این آمپر آب بالا بود و در مواقع خاموش بودن خودرو حتی تا محدوده قرمز رنگ نیز بالا میرفت، درنتیجه این موارد و با توجه به پتانسیل موتور TU5 برای ارتقا و علاقه ذاتی من به شتاب و سرعت مانند سایر جوانان پروژه ارتقا و رفع عیوب 206 استارت خورد.
نیاز مادر اختراع است
یکی از شایع ترین مشکلات خودرو 206 درجه آمپر آب در حالت خاموش بودن خودرو است. در این حالت آمپر آب به تدریج وارد محدوده قرمز رنگ میشود و ریسک به اصطلاح واشر زدن را در طی زمان بالا میبرد، پیامد بعدی تلرِنس (Tolerance) بالای دما است، بدین معنی که با بالا بودن آمپر آب در زمان خاموش بودن، خودرو بلافاصله بعد از استارت زدن فن دور تند می گیرد و دمای آب را به سرعت پایین می آورد، در نتیجه این عمل فلزات و آلیاژ موتور دچار انقباض و انبساط می شوند و این مسئله در درازمدت باعث آسیب های جدی به موتور خودرو می شود، این مشکل گریبانگیر خودرو من نیز شد. برای رفع این مسئله و کاهش دمای موتور در ابتدا مایع کولانت (ضدیخ) و آب رادیاتور را با نمونه اصلی PSA تعویض و ترموستات و سنسور دمای آب را نیز با نمونه اصلی فرانسوی و دمای پایین تر تعویض کردم.بعد از تست، آمپر آب همچنان به روند صعودی خود ادامه میداد و ضاهرا این ترفندها بی فایده بودند و مشکل از جای دیگری نشات می گرفت. در اقدامی دیگر به توصیه یکی از دوستان هوزینگ و اتصالات را از نمونه پلاستیکی به فلزی تغییر دادم و ایندفعه دمای آب اندکی پایین آمد اما همچنان برای من راضی کننده نبود، با مراجعه به تعمیرگاه و نمایندگی های متعدد نیز عنوان کردند این مورد در 206 ها طبیعیست. پس از تلاش های بی ثمر دیگر پیگیر این موضوع نشدم و تصمیم گرفتم با آن بسازم.بعد از مایوس شدن از پروسه کاهش دمای خودرو در مرحله بعدی به سراغ به تقویت سیستم تنفس خودرو رفتم …