ریمپ ایسیو دنا پلاس توربو اتوماتیک

ریمپ ایسیو دنا توربو اتوماتیک

معرفی محصول ریمپ دنا توربو اتوماتیک

بعد از موفقیت دنا به عنوان خودروی لوکس ایرانخودرو و سپس عرضه نسخه فیس لیفت آن یعنی دنا پلاس، خلاء نمونه اتوماتیک خودرو کاملا حس میشد. بنابراین در سال 1396 پروژه تحقیق و توسعه نمونه اتوماتیک آغاز شد، به علت مسائل مربوط به تحریم عرضه خودرو در سال 1398 به تعویق افتاد و سرانجام در اواخر سال 1399 عرضه دنا پلاس توربو اتوماتیک با گیربکس اتوماتیک 6 سرعته  DAE (با مهندسی پاورتک) صورت گرفت. به طور کلی علاوه بر گیربکس حدودا 63 قطعه دیگر روی این خودرو نسبت به دنا دنده ای تغییر پیدا کرده است.
سیستم مدیریت موتور یا به اصطلاح ایسیو دنا توربو اتوماتیک از شرکت چینی AECS تامین شده است. این کامپیوتر با کد فنی FM34 شناخته میشود.

تشریح ایسیو دنا توربو اتوماتیک

با ورود دنا توربو اتوماتیک به بازار ریمپ چیپ با توجه به فیدبک های گرفته شده از دارندگان این خودرو اقدام به تحلیل ایسیو نصب شده روی این خودرو و بررسی قابلیت چیپ تیونینگ آن کرده است. ایسیو AECS FM34 یک سیستم مدیریت موتور چینی است که براساس ایسیو Delphi با کد فنی MT 22.3 شکل گرفته است. از آن جایی که ایسیو دلفی MT 22.3 قابلیت خواندن و نوشتن از راه پورت OBD (پورت دیاگ) را داراست، ایسیو AECS نیز بالطبع این قابلیت را دارد در نتیجه بدون باز کردن کامپیوتر و یا قاب ایسیو میتوان ریمَپ ایسیو دنا توربو اتوماتیک را انجام داد. از نظر ما ایسیو فوق به علت برخورداری از ماهیت ایسیوهای دلفی که جزء سیستم های مدیریت موتور با سطح تکنولوژیکی بالا ارزیابی میشوند در سطح خوبی قرار دارد اما به لحاظ کیفیت ساخت در سطح پایین تری از سایر ایسیوها مانند ایسیوهای کروز EZU قرار می گیرد.

توجه بفرمایید نحوه چکسام گیری در این ایسیو به علت جدیدتر بودن مقداری متفاوت است که ریمپ چیپ موفق به یافتن الگوریتم این چکسام شده و در حال حاضر ریمپ ایسیو AECS با سهولت انجام می پذیرد. شماره کالیبراسیون این ایسیو IK01301180 است.

 

چیپ تیونینگ دنا با موتور EF7

نقاط ضعف مشاهده شده در ایسیو AECS

از ایرادات دنا توربو اتوماتیک میتوان به موارد زیر اشاره کرد که با ریمپ قابل برطرف شدن هستند:

صدای ناک موتور که با استفاده از بنزین معمولی تشدید میشود این صدا که در اثر سوختن بنزین در زمان نامناسب است.

دمای بالای موتور EF7 توربو شارژ که به جهت کاهش آلایندگی نیز به کار گرفته شده است گاهی بهتر است با کاهش دمای کارکرد فن ها مقداری کاهش یابد زیرا موجب بروز مشکلات سیم کشی میشود.

تاخیر دریچه گاز دنا توربو اتوماتیک  (Throttle Position) و واکنش کند پدال گاز (Pedal Position) در کنار کپ اولیه 

سوختن مکرر سنسور اکسیژن دوم و روشن شدن چک عموما به خاطر کد خطای P0420 بعد از حذف کاتالیست (کاتالیزور)

ایرادات مربوط به سنسور میل سوپاپ (Camshaft)

• تاخیر بالای توربو در خودروهای دنا توربو و فشار بوست پایین

• کات آف سریع خودرو (5500 دور بر دقیقه)

افت عملکرد خودرو هنگام استفاده از کولر خودرو (تهویه مطبوع)

مصرف سوخت بالای دنا پلاس توربو اتوماتیک که این امر با آپدیت به نسخه جدید 2022000332012150F220129A توسط ریمپ چیپ بهبود پیدا می کند.

ایراد خاموش شدن خودرو در دور بالا که این امر با آپدیت به نسخه جدید 2022000332012150F220129A توسط ریمپ چیپ بهبود پیدا می کند.

سوالات متداول ریمپ دنا پلاس توربو اتوماتیک

سوالات متداول ریمپ ایسیو دنا توربو اتوماتیک

به طور معمول زمان ریمپ ایسیو دنا با انواع ایسیوهای بوش، کروز، کنتیننتال و … بین 1 ساعت تا 2 ساعت بسته به شماره کالیبراسیون نرم افزاری خودرو متغیر است، ریمپ دنا توربو اتوماتیک با ایسیو AECS در حدود 1 تا 2 ساعت زمان میبرد. در این تایم خودرو به آخرین آپدیت و Patch در دسترس کمپانی آپگرید میشود و سپس بعد از تست خودرو ریمپ ایسیو انجام می پذیرد. زمان آپدیت کمپانی به تنهایی 30 دقیقه زمان میبرد.

خیر.گارانتی دنا با ریمپ به هیچ وجه باطل نمیشود دلیل این امر این است که هیچ گونه تغییر فیزیکی روی ایسیو خودرو اعمال نمیشود و ریمپ ایسیو Dena بدون باز شدن ایسیو و یا تعویض قطعه سخت افزاری تنها از راه پورت OBD یا دیاگ اطلاعات ایسیو دنا از ناحیه کالیبراسیون خوانده شده، سپس بر روی PC  به ریمپ، شبیه سازی و بهینه سازی آن ها پرداخته و در نهایت به ایسیو خودرو منتقل میشوند.توجه بفرمایید در ریمپ ecu dena آخرین آپدیت ایرانخودرو و نودهای دنا اعمال میشود.

ما در مجموعه ® Remapchip عاشق خودرو هستیم! همیشه سعی کرده ایم از ادعاهای گزاف دوری کنیم و برای قیمت گذاری محصولات و خدمات خود یک منطق به کار ببریم و مشتریان گرامی نیز با مطالعه موارد و مشاهده نمونه کارهای ما خود تصمیم بگیرند.منطق قیمت گذاری ریمپ در ریمپ چیپ بر مبنای قیمت ایسیو خودرو، قیمت خودرو، ماژول و لایسنس خریداری شده و دستمزد تکنسین است.بنابراین قیمت ریمپ دنا با توجه به موارد فوق محاسبه می شود و همچنین در ذیل به برخی از تفاوت ها و توانایی های مجموعه ما اشاره شده است.با اینحال برای اشاره به این موضوع هزینه ریمپ ایسیو دنا توربو اتوماتیک بین 1 تا 1.5 میلیون تومان بعلاوه آپگرید سیستم مدیریت موتور به آخرین آپدیت در دسترس است.

پیشرانه دنا پلاس توربو اتوماتیک

دنا پلاس توربو اتوماتیک از همان پیشرانه 1.7 لیتری توربوشارژ مشابه آنچه بر روی دنا پلاس توربو و سورن توربو دیده ایم استفاده می کند با این تفاوت که حدودا 63 قطعه از این پیشرانه با نمونه دنده ای و تنفس طبیعی دچار تغییر و بهینه سازی شده است و همچنین توانایی پاس کردن استاندارد یورو 5 را داراست. ساختار رام موتور و نحوه خروجی گازهای حاصل از احتراق پیشرانه نیز بهینه تر شده است. همچنین سیستم خنک کننده موتور و گیربکس نیز ارتقا پیدا کرده اند تا استهلاک پیشرانه نیز کاهش یابد. گیربکس نیز یک نمونه 6 سرعته اتوماتیک از نوع AT است که در ادامه به بررسی گیربکس نیز می پردازیم. سیستم کمک فرمان برقی نصب شده نیز از اتلاف توان پمپ هیدرولیک جلوگیری می کند و قدرت فوق میتواند صرف سیستم تهویه مطبوع و قدرت بیشتر در دسترس موتور شود. 
طبق مشاهدات ما برخی از انواع دنا توربو اتوماتیک دارای پمپ خلاء بوستر و برخی فاقد آن هستند که نمونه های دارای پمپ خلاء عملکرد بهتری در ترمزگیری به همراه دارند. شتابگیری صفر تا صد دنا پلاس توربو اتوماتیک طبق تست های ما در محدود 11 تا 12 ثانیه بسته به سوخت مورد نظر و ارتفاع از سطح دریا ثبت میشود.
یکی از موارد مثبت در دنا پلاس توربو اتوماتیک نرمی و آرامش صدای موتور و تعویض دنده نرم خودرو است که نسبت به رقبای چینی آن حس رانندگی مطلوب تری ایجاد می کند.

گیربکس دنا پلاس توربو اتوماتیک

در ابتدا قرار بود گیربکس دنا پلاس توربو اتوماتیک توسط شرکت پانچ بلژیک تولید شود و برنامه هایی برای احداث کارخانه نیز در اراک نیز در نظر گرفته شده بود اما با شدت گرفتن تحریم ها ادامه همکاری با شرکت بلژیکی-فرانسوی پانچ به مشکل خورد و ادامه پروژه به کمپانی نام آشنای پاورتک هیوندای سپرده شد که به اختصار به آن HPT می گویند. تحقیق و توسعه این گیربکس و کوپل کردن آن با موتور توسط HPT و تامین قطعات آن توسط DAE انجام شده است، گیربکس فوق از نوع 6 سرعته تورک کانورتر و با سیستقم خنک کننده ارتقا یافته نسبت به نمونه های عادی به کار گرفته شده است. 
طبق تست های ما گیربکس فوق مدیریت مناسبی روی نحوه تعویض دنده ها دارد و ضمن هماهنگی مناسب با پیشرانه از نرمی تعویض دنده مطلوبی سود می برد. همچنین استفاده از گیربکس AT به جای CVT تجربه رانندگی بسیار بهتری را به همراه دارد.

با این حال نرم افزار گیربکس یا همان TCU بسیار Economy طراحی شده است و باعث شده لانچ کردن خوردو (حرکت اولیه) و معکوس به دنده های سنگین تر با تاخیر زیاد صورت بگیرد. ریمپ چیپ این توانایی را دارد که Mode گیربکس را به حالت اسپرت تر تغییر دهد که موجب تجربه پویا تری از رانندگی با دنا پلاس توربو اتوماتیک می شود. شایان ذکر است گیربکس دنا توربو اتوماتیک از قابلیت حالت برفی (Snow) و Sport برخوردار است و قابلیت تیپ ترونیک یا تعویض دستی گیربکس نیز موجب تجربه رانندگی بهتر در مواقع نیاز میشود.

امکانات و آپشن های دنا پلاس توربو اتوماتیک

دنا پلاس توربو اتوماتیک در حال حاضر با کد کلاس ۷۰۷۰۲ به بازار عرضه میشود که از امکاناتی مانند رینگ آلومینیومی، 4 ایربگی، صندلی های برقی جلو، سانروف شیشه ای، دی لایت، نمایشگر و رهیاب لمسی دوربین و سنسور پارک عقب، آینه های تاشو برقی، راهنمای تعویض لاین، کروز کنترل، بلوتوث، غربیلک فرمان چرمی و… عرضه شده است با این وجود هنوز هم کمبود برخی از امکانات مانند سیستم پایداری الکترونیکی یا ESP برای کنترل هرزگردی و لانچ، سنسور نور و باران و شیشه ای سولار در یک محصول لوکس احساس می شود.

ریمپ ایسیو دنا توربو اتوماتیک
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3 (2 رای)